В базі даних китайського регулятора TENAA з'явилися дві новинки Samsung з серійними номерами SM-А3050и SM-A3058. Судячи по характеристиках, це дві версії однієї моделі. Проте, компанія не втомлюється дивувати публіку, і цей смартфон не виявиться дорожчим, але при цьому збереже деякі круті особливості, які приваблюють величезну аудиторію.

Смартфон отримає 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю HD+ (1560×720) і вирізом для фронтальної камери, восьмиядерний процесор з частотою 1,8 ГГц, 4, 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті і 64 або 128 ГБ сховища, в залежності від модифікації. Це відразу дає нам зрозуміти, що цей смартфон явно не з бюджетних, так і характеристики будуть теж на висоті.

Основна камера отримає три модуля на 13, 5 і 5 Мп, фронтальна камера 16-мегапіксельна. Ще одна особливість новинки — ємний акумулятор на 4900 мАч. Такого точно вистачить для використання девайса на протязі всього дня, і відмовитися від підзарядки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.