Кожні півроку Sony випускає свої флагмани, але далеко не всі вони вийшли вдалими. Нагадаємо, що зовсім недавно компанія представила флагманський Xperia 1, який отримав топовий екран у форматі 4К. Тепер же компанія хоче зробити більш компактну версію, яка хоч і буде відрізнятися характеристиками від вже вийшла новинки, але і ціна теж приємно знизиться, роблячи телефон більш доступним.

Новинка отримала індекс PF62 і передбачається, що вийде вона як Xperia 1 Compact. Синтетичний тест вказує на те, що смартфон оснащується дисплеєм діагоналлю 5,1 дюйма і роздільною здатністю 2520х1080 точок. Апаратною основою пристрою послужив 8–ядерний чіп Snapdragon 855, який на сьогоднішній день вважається топовим. Згадується наявність 6 Гб оперативної пам'яті, 128 Гб постійної, фронтального об'єктива на 7-мегапікселів і основної камери на 18-мегапікселів. Про дизайн говорити поки рано, як і про ціну. Втім, його дочекаються справжні фанати компанії, які не люблять смартфони з величезним екраном, але хочуть отримати потужний смартфон. Про дату виходу поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.