В лінійці розумних пристроїв Xiaomi Miija поповнення у вигляді електронного компресора, який може виявитися вельми корисним для автомобілістів, велосипедистів, мотоциклістів і навіть фізруків. Пристрій оцінено в $30, дозволяє накачувати шини та футбольні м'ячі в автоматичному режимі – без підключення до розетки 220В або 12В. Компанія вміє дивувати публіку незвичайними девайсами, і в цей раз їй точно вдалося. До того ж, ціна досить приємна, щоб забути про насосах раз і назавжди.

Для живлення новинки використовується акумуляторна батарея на базі елементів 18650. На повній зарядці пристрій дозволяє накачати п'ять шин розмірності 215/60 R17 з 2 до 2,5 бар або шість мотоциклетних шин розмірності 130/70 R12 з 0 до 2,4 бар або 41 футбольний м'яч з 0 до 0,8 бар. Втім, йому потужності не вистачить, якщо качати професійні колеса, тиск в яких повинно досягати позначки в 7 атмосфер.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім безпосередньо функцій насоса, новинка підтримує просте визначення тиску – воно відображається на вбудованому екрані, так само як і цільове значення тиску при накачуванні. Штука досить корисна, але чарівництва від неї чекати не варто. Потужність не така вже й велика, щоб користуватися популярністю у велосипедистів.

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.