За останні рік попит на переносну електроніку в Україні збільшився більш ніж на 200%, тобто її стали купувати втричі частіше. Тепер же всі очікують виходу з справжнього революційного браслета. Довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 незабаром надійде в продаж – про це заявив фінансовий директор бренду Huami Девід Цуй. За словами глави компанії, розробка браслета повною мірою завершена і незабаром гаджет надійде у виробництво. Нагадаємо, що девайс покажуть вже в травні цього року, а вихід на прилавки запланований на червень-липень. Коли новинка з'явиться на території України - покаже час.

Користувачів чекає кольоровий 1-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, причому він зможе похвалитися підвищеною яскравістю і поліпшеними кутами огляду, а його щільність пікселів перевищить значення 200 пікселів на дюйм, завдяки чому людське око не буде бачити ніяких пікселів. Відмінна новина для тих, хто не міг терпіти жахливі піксельні написи на попередніх версіях браслета.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.