Як очікується, компанія Apple анонсує наступну версію своєї мобільної операційної системи iOS 13 в червні цього року під час проведення щорічної конференції для розробників Worldwide Developers Conference. Однак, деякі подробиці вже з'явилися в мережі, і всі ми зараз розповімо. Наприклад, у новій ОС з'явиться темний режим. Він дозволити знизити навантаження на очі при поганому освітленні, а також дозволить економити витрату заряду смартфона.

Також зазначається, що iOS 13 принесе безліч змін для планшетів iPad, в тому числі з'явиться підтримка декількох вікон додатків. Це чудова новина для тих, хто любить працювати з допомогою планшета.

Крім того, в iOS 13 додадуть новий стандартний жест скасування для введення тексту на iPad. Для його виклику необхідно натиснути трьома пальцями на область клавіатури, а зсув вліво і вправо дозволяє користувачеві скасувати і повторити дії в інтерактивному режимі. Якщо правильно застосовувати цю функцію, вона стане дуже корисною для користувачів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Разом з тим, в iOS 13 перероблена система роботи зі шрифтами, яка принесе переваги як кінцевим користувачам, так і розробникам. Також планується спростити спільну роботу над документами в сторонніх додатках, аналогічно інструментів, доступних у власних програмах Apple Pages, Numbers і Keynote.

Втім, все це не такі вже й великі зміни, яких хотілося б користувачам. Подивимося, що нам покаже Тім Кук вже в червні на презентації iOS 13.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Девайс буде продаватися за ціною 30 доларів, що приємно здивує користувачів. Зазначимо, що браслет отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-трекер, щоб відслідковувати переміщення користувача. Крім цього, девайс отримає величезний кольоровий екран, який зможе реагувати на дотики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Xiaomi Mi Mix 4 може отримати незвичайні можливості. Мова йде про гнучкий екрану, а також про камері з 60 мегапікселями. Так, корпорація хоче експериментувати, і зупинила свій вибір на такому пристрої. Поки немає ніякої інформації, що він з'явиться на прилавках, але фанати вже чекають девайса, який обійде навіть iPhone 2019 за характеристиками.

Знай.uа писав, що Android офіційно мертвий. Повідомляється, що користувачі більше не хочуть купувати смартфони на Android, а компанія Huawei вже готова випустити смартфони з новою версією ОС, яка затьмарить навіть iOS для iPhone. Поки неясно, чи зможе китайська корпорація перевершити компанію Apple.