Ще десять років тому компанія Microsoft дуже суворо ставилася до справжнім копій Windows. Але багато споживачі використовували піратську копію Windows, тому що ліцензія була не такою доступною. Втім, зараз величезний відсоток користувачів вирішили не платити за їх розробку, а користуватися краденою версією ОС, яка має кілька недоліків і обмежень.

Перше. З точки зору легальності — це, як мінімум, незаконно. Якщо ви користуєтеся нею вдома, тоді відповідальності можна уникнути, чого не скажеш про підприємства.

Друге. Спотворені оновлення для Windows 10. Коли сервери Microsoft розпізнають, що копія Windows не є справжньою, оновлення можуть бути пошкоджені або відсутні зовсім. А оновлення борються з новими програмами-вимагачами, які здатні вкрасти ваші дані. У зв'язку з цим краще використовувати Windows 10 без активації. Втім, для впевнених у собі користувачів це не проблема зовсім. Досить просто не відкривати підозрілі сайти, і не завантажувати незнайомі файли.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Третє. Якщо ви залежите від послуг Microsoft, найкраще отримати справжню копію. При виявленні неподлинной версії Microsoft може заблокувати доступ до всіх цих послуг. Це частина їх ліцензійної угоди в Windows 10.

П'яте. Немає підтримки Microsoft. Якщо Microsoft дізнаються, що ваша копія Windows 10 не є справжньою, вам більше не знадобиться допомога. Ось кілька прикладів, чому варто купувати ліцензовану версію ОС.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Девайс буде продаватися за ціною 30 доларів, що приємно здивує користувачів. Зазначимо, що браслет отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-трекер, щоб відслідковувати переміщення користувача. Крім цього, девайс отримає величезний кольоровий екран, який зможе реагувати на дотики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Xiaomi Mi Mix 4 може отримати незвичайні можливості. Мова йде про гнучкий екрану, а також про камері з 60 мегапікселями. Так, корпорація хоче експериментувати, і зупинила свій вибір на такому пристрої. Поки немає ніякої інформації, що він з'явиться на прилавках, але фанати вже чекають девайса, який обійде навіть iPhone 2019 за характеристиками.

Знай.uа писав, що Android офіційно мертвий. Повідомляється, що користувачі більше не хочуть купувати смартфони на Android, а компанія Huawei вже готова випустити смартфони з новою версією ОС, яка затьмарить навіть iOS для iPhone. Поки неясно, чи зможе китайська корпорація перевершити компанію Apple.