З початку 2019 року інтернет розпускає чутки про бездисковом Xbox One, і, схоже, що скоро здогадки геймерів підтвердяться.

За словами німецького видання Winfuture, в базі даних деяких місцевих магазинів з'явилися Xbox One S All-Digital разом із зображенням коробки з консоллю. Однак, у консолі є кілька мінусів. Наприклад, всі ігри доведеться купувати за повною ціною, в той час як ігри на дисках часто продають набагато дешевше. В теорії, на таку версію консолі можна витратити набагато більше грошей. Скупий платить двічі.

Winfuture пише, що Xbox One S All-Digital будуть віддавати за €229 або $260, що досить безглуздо. На полицях Amazon і деяких українських магазинів можна знайти консоль нижче цієї ціни. Однак, далеко не кожен додумається придбати цю версію консолі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться на прилавках вже в травні 2019 року.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Девайс буде продаватися за ціною 30 доларів, що приємно здивує користувачів. Зазначимо, що браслет отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-трекер, щоб відслідковувати переміщення користувача. Крім цього, девайс отримає величезний кольоровий екран, який зможе реагувати на дотики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Xiaomi Mi Mix 4 може отримати незвичайні можливості. Мова йде про гнучкий екрану, а також про камері з 60 мегапікселями. Так, корпорація хоче експериментувати, і зупинила свій вибір на такому пристрої. Поки немає ніякої інформації, що він з'явиться на прилавках, але фанати вже чекають девайса, який обійде навіть iPhone 2019 за характеристиками.

Знай.uа писав, що Android офіційно мертвий. Повідомляється, що користувачі більше не хочуть купувати смартфони на Android, а компанія Huawei вже готова випустити смартфони з новою версією ОС, яка затьмарить навіть iOS для iPhone. Поки неясно, чи зможе китайська корпорація перевершити компанію Apple.