Флагманський смартфон Nokia 9 PureView вже доступний для попереднього замовлення в Україні.

За версію з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованого сховища українські рітейлери просять 20 999 гривень. До речі, це рекомендована ціна під час презентації Nokia 9 PureView. Судячи з усього, смартфон не користується величезною популярністю, раз вже магазини не планують підвищувати ціни на цей пристрій.

Коли новинка офіційно надійде у продаж в Україні – поки невідомо.

Втім, смартфон виявився незвичайним. Першими в очі кидаються 5 камер на задній панелі, які створюють якісні фото. Це перший смартфон на ринку, що має таку кількість датчиків. До речі, саме за такої унікальної камери розробники затягували з презентацією, було складно налагодити якісну роботу такої кількості модулів. Відзначимо, компанія перенесла презентацію з 2018 року на 2019, і судячи з можливостями смартфона - не дарма.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Девайс буде продаватися за ціною 30 доларів, що приємно здивує користувачів. Зазначимо, що браслет отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-трекер, щоб відслідковувати переміщення користувача. Крім цього, девайс отримає величезний кольоровий екран, який зможе реагувати на дотики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Xiaomi Mi Mix 4 може отримати незвичайні можливості. Мова йде про гнучкий екрану, а також про камері з 60 мегапікселями. Так, корпорація хоче експериментувати, і зупинила свій вибір на такому пристрої. Поки немає ніякої інформації, що він з'явиться на прилавках, але фанати вже чекають девайса, який обійде навіть iPhone 2019 за характеристиками.

Знай.uа писав, що Android офіційно мертвий. Повідомляється, що користувачі більше не хочуть купувати смартфони на Android, а компанія Huawei вже готова випустити смартфони з новою версією ОС, яка затьмарить навіть iOS для iPhone. Поки неясно, чи зможе китайська корпорація перевершити компанію Apple.