Колишній віце-президент спільноти Mozilla по розробці браузера Firefox Джонатан Найтінгейл (Johnathan Nightingale) розповів в твіттері про те, які дії робила Google, щоб знищити Firefox. Зазначимо, що вони не зовсім правильні, і деякі користувачі обурились після того, як дізналися, якими забороненими прийомами користувалася Google.

Google прийшла до Mozilla з видимими благими намірами. У 2004 році компанії уклали угоду, за якою пошуковик Google став основним у Firefox. Спочатку ця стратегія приносила Mozilla до 90% прибутку. А свого браузера Google не було до 2008 року. Перший час після появи Chrome на ринку положення Firefox гірше не стало. Однак, після цього пошуковик почав вести бізнес більш агресивно.

Проте пізніше Google почала грати нечесно. Спочатку з'явилася реклама Chrome в пошуковій видачі Firefox, а потім сервіси Gmail та Gdocs стали працювати зі збоями саме в браузер від Mozilla. Це змушувало користувачів скачувати Chrome. Саме після таких маніпуляцій браузер Mozilla почав працювати з перебоями, а користувачі хотіли користуватися глобальною мережею без будь-яких проблем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Девайс буде продаватися за ціною 30 доларів, що приємно здивує користувачів. Зазначимо, що браслет отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-трекер, щоб відслідковувати переміщення користувача. Крім цього, девайс отримає величезний кольоровий екран, який зможе реагувати на дотики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Xiaomi Mi Mix 4 може отримати незвичайні можливості. Мова йде про гнучкий екрану, а також про камері з 60 мегапікселями. Так, корпорація хоче експериментувати, і зупинила свій вибір на такому пристрої. Поки немає ніякої інформації, що він з'явиться на прилавках, але фанати вже чекають девайса, який обійде навіть iPhone 2019 за характеристиками.

Знай.uа писав, що Android офіційно мертвий. Повідомляється, що користувачі більше не хочуть купувати смартфони на Android, а компанія Huawei вже готова випустити смартфони з новою версією ОС, яка затьмарить навіть iOS для iPhone. Поки неясно, чи зможе китайська корпорація перевершити компанію Apple.