Вихід Android Q вже не за горами – нещодавно для смартфонів Google Pixel 3 вийшла бета версія прошивки для розробників. Втім, цілком очевидно, що нову версію прошивки отримають тільки сучасні флагмани від топових виробників. Ми приготували список пристроїв, які точно отримають нову версію Android з новими фішками і можливостями.

В список на отримання Android 10.0 Q потрапили топові моделі наступних брендів: Nokia, Samsung, Huawei, Motorola, OnePlus, LG, ZTE, Sony, ASUS.

Google Pixel 3 і 3 XL, Google Pixel 2 і 2 XL, Galaxy S10, S10+ і S10e, Galaxy Note 10 (Galaxy Note X), який ще навіть не анонсований, Galaxy S9 і S9+, Galaxy Note 9, P30 і P30 Pro, P20 (включаючи P20 Pro і P20 Lite), Mate 20 (включаючи Mate 20 Pro, Lite і X), Honor View 20, Моtо One, Moto One Power (смартфон на Android One), Moto Z3 Z3 і Play, Moto G7 і всі його варіанти, Nokia 3.1 та 3.1 Plus, Nokia 5.1 і 5.1 Plus, Nokia 6.1 і 6.1 Plus, Nokia 7 Plus, Nokia 7.1, Nokia 8.1 і 8.1 Sirocco, Nokia 9 PureView, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 6T, Sony XZ2 і XZ3, Essential Phone PH-1, BlackBerry KEY2 і KEY2 LE, HTC U12+, LG V40 ThinQ, LG G7 ThinQ, ASUS ROG Phone, ZTE Axon 9 Pro. Всі ці смартфони отримають нову версію Android, вихід якої запланований на 2019 рік. Серед іншого, смартфони отримають підтримку темного режиму, який дозволяє суттєво зменшити споживання енергії акумулятора. У деяких випадках, витрата зменшується практично вдвічі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.