Популярний електромобіль Tesla Model S в минулому році обзавівся броньованої версії, створеної американською фірмою Armomax.

Звичайно ж, блогери вирішили перевірити, як авто переживає постріли з вогнепальної зброї.

Нагадаємо, що Tesla Model S від Armomax має рівень захисту B6 і здатна захистити від пострілу з снайперської гвинтівки. Бронювання піддали найпотужнішу модифікацію S-ки – P100D, набирає першу сотню всього за 2,5 секунди. Втім, це очевидно, так як броньовані авто повинні мати потужний двигун, щоб мати швидкий розгін при помітному збільшення у вазі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Щоб не дуже підвищувати вагу електрокара було вирішено не використовувати сталеві листи, замість яких застосовувалися більш легкі композитні матеріали для захисту днища, дверей, даху, кузовних стійок і навіть акумулятора.

Перевірку на міцність влаштували лише бічним багатошаровим склом, а сам кузов вирішили не обстрілювати. В якості тестового “інструменту” вибрали 9-міліметровий Glock.

В результаті пробити бічне скло Тесли з трьох спроб не вийшло. Залишилося перевірити, чи впорався б електрокар з пострілом більш серйозного зброї (СВД, АК тощо). Втім, на відео цього немає.

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.