Компанії Qualcomm і Apple оголосили про досягнуту ними угоді. Воно передбачає припинення всіх судових розглядів між двома компаніями по всьому світу і виплату Apple на користь Qualcomm. Це несподіване рішення, так як APple не хотіла виплачувати компанії ні копійки. З-за цього і почалися судові розгляди, які тривають ще з осені 2018 року.

Уточнимо, що угода охоплює і судові спори з участю Qualcomm, які залучені виробничі партнери Apple. Судячи з усього, Apple визнала свою провину, і продовжувати відтягувати виплати конкуренту більше не бажає.

Компанії також підписали шестирічне ліцензійну угоду, яке почало діяти з 1 квітня 2019 року і може бути продовжено ще на два роки. Крім того, підписано багаторічний договір про постачання чіпсетів. Судячи з усього, компанія Apple хоче зосередитися на виробництві смартфонів, а не на судових сварках.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.