Система рекомендацій Apple Music, яка раніше працювала не так добре, як цього хотілося б користувачам, отримала велике оновлення. Тепер рекомендації в розділі “Для вас” будуть більш корисними користувачам, і це не може не радувати.

Незважаючи на те що оновлення є досить значущим, всі зміни застосовуються на серверах компанії, а користувачам, щоб випробувати всі нововведення Apple Music, не потрібно нічого завантажувати і встановлювати. Цілком можливо, що компанія готує сервіс для переходу на iOS 13, презентація якої відбудеться вже в червні 2019 року. Нагадаємо, що підписка на сервіс становить всього 5 доларів. За ці гроші можна отримати доступ до найбільшої у світі бібліотеці музичних творів, що цілком вигідно. У деяких сервісах необхідно купувати кожну пісню окремо, що не особливо подобається користувачам.

Втім, рекомендуємо вам переглянути свої погляди на цю рубрику, так що сміливо заходьте, і слухайте тільки приємну музику.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.