Компанія DxOMark, яка займається тестуванням камер і об'єктивів, включаючи камери сучасних смартфонів, опублікувала результати тестування смартфона Samsung Galaxy S10 5G. Нагадаємо, що девайс з'явився не відразу, а буквально на цьому тижні. Попередні версії з'явилися на прилавках вже в кінці лютого 2019 року.

Galaxy S10 5G зумів розділити перше місце з Huawei P30 Pro в рейтингу основних камер, набравши аналогічні 112 балів, впевнено випередив конкурентів і став лідером у рейтингу фронтальних камер, набравши 97 балів. Крім того, Galaxy S10 5G встановив рекорд став першим смартфоном, що отримали в DxOMark цілих 100 балів за відеозйомку. На подив, компанія змогла здивувати користувачів, представивши дійсно потужний смартфон за всіма показниками. Однак, його ціна просто шокує звичайних користувачів.

Якщо розглядати тільки фотозйомку основною камерою, то тут результати дещо відстають від Huawei P30 Pro 117 проти 119 балів. На відео ж Huawei P30 Pro набрав лише 97 балів. з плюсів відзначаються точний баланс білого і кольору в більшості умов, хороший динамічний діапазон, швидкий, точний і стабільний автофокус, хороші результати при зйомці зі спалахом. Подивимося, що на цей раз покаже Apple після презентації iPhone.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.