Чутки про спадкоємця останнього компактного смартфона Apple, iPhone SE, продовжують кружляти по сетиТеперб ж інсайдери показали, яким смартфон може з'явитися на прилавках, якщо Apple знову не передумає в останній момент.

Зображення представляють створені на комп'ютері рендери, засновані на останніх витоках. iPhone SE 2 може вийти під назвою iPhone XE в третьому кварталі 2019 року.

Смартфон поєднує дизайн iPhone SE з алюмінієвої задньою панеллю з тонкими рамками і “чубчиком”, але без домашньої кнопки зі сканером відбитків пальців Touch ID і бездротової зарядки. Зазначимо, що для технології бездротової зарядки необхідно встановлювати скляну пластину поверх задній панелі смартфона. Це збільшить кінцеву вартість смартфона, а користувачам це точно не сподобається.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Що стосується характеристик, AMOLED екран має діагональ 4,8 дюйма. Підтримується розпізнавання осіб Face ID. Задня камера очікується одинарна роздільною здатністю 12 Мп і діафрагмою ƒ/1.8, як у iPhone XR. В основі лежить SoC A12 Bionic. Ціна на iPhone XE буде варіюватися від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації. Подивимося, як ця версія айфона сподобається публіці.

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.