Motorola P40 має стати першим смартфоном компанії з вирізом на екрані під фронтальну камеру. Судячи з усього, компанія вирішила впровадити у свої смартфони всі сучасні тенденції, щоб не вилетіти з ринку смартфонів.

Індійський інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore) продовжує поставляти новини з індустрії смартфонів. Цього разу він опубліковані зображення смартфона Motorola P40 в прозорому чохлі. Компанія відмовилася від бічних меж, так що тепер дисплей займає набагато більше площі лицьової панелі.

Зазначимо, що девайс отримає відразу три модифікації, які будуть відрізнятися і за ціною. Motorola P40 буде доступна в трьох версіях: з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам'яті, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам'яті, а також 4 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ енергонезалежній пам'яті. Дактилоскопічний датчик знаходиться на задній панелі, так що вмонтувати в екран у компанії не вийшло. Зате ціна буде набагато нижче, що порадує користувачів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.