Незважаючи на заяву засновника Huawei Рена Чжейфея (Ren Zhengfei) про готовність компанії постачати Apple 5G-чіпи, переговорів з цього приводу у двох компаній не було. Про це повідомив нинішній глава Huawei Кен Ху (Ken Hu) у відповідь на прохання прокоментувати заяву засновника компанії. На диво, компанії не розмовляли з приводу співпраці. Раніше вже повідомлялося, що компанія Huawei не бажає співпрацювати з конкурентами в сфері продажу компонентів для смартфонів.

“У нас не було дискусій з Apple з цього питання”, — сказав у вівторок ротаційний глава Huawei Кен Ху, додавши, що з нетерпінням чекає конкуренції з Apple на ринку телефонів 5G. Нагадаємо, що Apple поки не має можливості виробляти власні чіпи з підтримкою 5G-мереж, а вихід iPhone з підтримкою мережі нового покоління очікується вже в 2021 році. У той же час, конкуренти вже щосили випускають смартфони з передовими модемами. В теорії, яблучна корпорація може відстати від своїх конкурентів, і втратити ринок мобільних смартфонів.

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.