В інтернеті поступово з'являється все більше відомостей про майбутній смартфон OnePlus 7. На додаток до рендерам цього пристрою з'явилися і технічні характеристики, що описують дисплей і камеру. Зазначимо, що девайс представлять публіці вже 14 травня, так що чекати залишилося недовго.

Зазначимо, в цьому році компанія OnePlus випустить одразу три версії свого флагмана. Стандартна модель OnePlus 7 отримає 6,4-дюймовий дисплей з каплеобразным вирізом у верхній частині, де розміститься фронтальна камера. Основна камера буде подвійний, при цьому планується використовувати 48-мегапіксельний основний сенсор.

Також користувачам буде доступна версія OnePlus 7 Pro, яка отримає потрійну основну камеру, а також величезний екран. Крім того, на ринок надійде і версія OnePlus 7 Pro 5G. Ніяких подробиць про немає поки що немає. Однак можна припустити, що це буде модифікація OnePlus 7 Pro, доповнена модемом Snapdragon X50 для забезпечення підтримки зв'язку 5G. Втім, ця версія українцям поки не потрібна, так як підтримки 5G-мережі на території України поки немає, і до кінця 2019 року точно не буде. Переплачувати за подібні функції просто немає сенсу. Про ціни поки говорити рано, але всі модифікації девайса будуть точно не з дешевих.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.