Додаток “Знайти iPhone”, призначений для визначення місцезнаходження загубленого смартфона з можливістю віддаленого блокування і зв'язку з знайшла, перевернула ринок вкрадених iPhone. З допомогою цієї функції можна віддалено заблокувати iPhone, який непомітно вкрали. Однак, Apple вважає, що цього недостатньо, і оновить сервіс, додавши кілька несподіваних функцій.

Оновлене додаток “Знайти iPhone” буде працювати з фірмовим трекером Apple, який дозволить блокувати пристрої інших виробників, а також блокувати загублені iPhone, iPad або iPod Touch, навіть якщо вони не підключені до Wi-Fi або мережі. На жаль, на даний момент включити режим пропажі на пристрої можна тільки при наявності з'єднання з інтернетом, що, безумовно, є великим упущенням, знижує корисність можливості заблокувати гаджет. Це чудова новина для тих, хто постійно втрачає свої гаджети, але боїться за персональні дані. Вже краще не дати злодію заробити на смартфоні, а вже тим більше не дати йому заволодіти вашими даними, аж до банківської карти, якщо вона прив'язана до сервісу Apple.

Зазначимо, що вихід iOS 13 запланований на червень 2019 року, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.