Користувачі декількох країн повідомили про проблеми в роботі Google і поштової служби Gmail. Це випливає з даних сервісу Downdetector. Зазначимо, що сервісом від пошуковика користується мільйони людей по всьому світу, і при наявності перебоїв у системі може відбутися маса збоїв в роботі цілих корпорацій, і навіть країн.

Збій стався приблизно о 17:30 за часом Східного узбережжя США.

У багатьох при спробі увійти в додатку відкривалася сторінка з помилкою і проханням “повторити спробу через 30 секунд”. Зазвичай, таке повідомлення з'являється після того, як на сервер підходить занадто велике навантаження, і бази даних не встигають обробити запити користувачів. Деякі користувачі взагалі не могли увійти в додатку компанії, а також на будь-який сайт, який дозволяє доступ через акаунт Google.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Найбільше скарг на збої надійшло з США, Великобританії, Канади, Німеччини, Нідерландів та Фінляндії. Про проблеми в роботі Gmail повідомили користувачі з США, Канади, Великобританії, Австралії, Нової Зеландії, Нідерландів та Індії. Втім, компанія швидко вирішила цю проблему, і всі сервіси продовжують працювати без перебоїв. Компанія поки не дала ніяких коментарів з приводу збоїв.

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.