Компанія Huawei представила ноутбук MateBook X Pro нового покоління ще в лютому цього року на виставці Mobile World Congress 2019. Однак, девайс з'явився тільки зараз на прилавках, і то, не на території Європи.

В Китаї новинка почала продаватися на цьому тижні разом зі смартфонами серії Huawei P30. Офіційні особи компанії підтвердили, що ноутбук справив справжній фурор. Всього через 5 секунд після початку продажів тільки в магазині JD було реалізовано ноутбуків на суму близько 1,5 млн доларів. Швидше за все, це рекорд, так як подібним попитом зазвичай користуються тільки смартфони. Очевидно, користувачі захотіли порівняно дешевий ноутбук з топовими характеристиками, і успішно зробили попереднє замовлення.

Молодша версія новинки з процесором Core-i5, 8 ГБ оперативної пам'яті і твердотілим накопичувачем ємністю 512 ГБ в Китаї оцінена в 1196 доларів, а старша (Core-i7, 16 ГБ ОЗУ і SSD на 1 ТБ) варто 2093 долара, при цьому в Європі, ціна пристрою починається з позначки близько 1600 євро. Ноутбук явно не з дешевих, але він перевершить по характеристиках навіть дорогий MacBook Pro, ціна якого може сягати і 60 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.