Компанія Sony недавно оголосила про випуск PlayStation наступного покоління, однак чутки про іграх, які вийдуть на консолі, вже почали поширюватися по мережі. Зокрема, деякі журналісти впевнені, що довгоочікувана Grand Theft Auto VI вийде на PS5, більш того, вона може стати ексклюзивом нової приставки. Безсумнівно, така новина засмутить користувачів мережі, так як деякі геймери не мають приставки, але при цьому грають в ігри на найсучаснішому і дорогому ПК. Таким гравцям доведеться купувати консоль нового покоління, яка буде коштувати чималих грошей.

Sony заплатила Take-Two Interactive значну суму, щоб Grand Theft Auto VI протягом місяця після релізу була ексклюзивом для PlayStation 5.

За даними інсайдера, події шостий номерний частини розгорнуться в Майамі і Нью-Йорку, а прем'єри гри можна очікувати вже в 2020 році, хоча сама Sony поки не назвала точної дати старту продажів PS5. Не виключено, що вихід гри перенесуть, так що точної дати зараз почути точно не вийде.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Враховуючи неспішні темпи розробки, журналісти припустили, що раніше 2022 новинка не виявиться на полицях геймерів. Втім, потрібно розуміти, що обидві плітки ніяк не підтверджені, і ставитися до них треба з часткою скепсису.

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.