Що робити зі старим гаджетом при покупці нового? Подарувати родичам або продати в інтернеті? Як захиститися від ризиків, отримати справедливу ціну і витратити мінімум часу? Насправді все це можна зробити легко, швидко і безпечно. Тисячі українців вже так роблять, купуючи техніку за схемою trade-in.

Що таке trade-in

В Європі і особливо в США поширена послуга, за допомогою якої можна отримати суттєву знижку при покупці нового товару, якщо залишити торговцю старий. При цьому не має значення чи був куплений старий товар саме тут. Виграють в такій схемі всі: покупець отримує новий товар дешевше, ніж він коштує. Вирішується проблема з тим як, кому і за скільки продати товар, без ризику зіткнутися з шахраями. Економиться час - угода відбувається прямо на місці і не займає багато часу. Замість спілкування з посередниками і використання інтернет-майданчиків все можна оформити прямо перед покупкою нової техніки. Виграє від цієї угоди і магазин, чий бізнес полягає в продажу подібних товарів і розумінні потреб покупців, які шукають можливості заощадити. Продаж товарів, отриманих магазином за програмою обміну, дозволяє залучити нову аудиторію покупців, які не куплять товар за його повну вартість.

Як працює Цитрус Обмін

Цитрус став першою мережею магазинів електроніки, що впровадила програму обміну, яка отримала просту і зрозумілу назву - Цитрус Обмін. Вона дозволяє оцінити старий пристрій (це може бути телефон, смартфон, планшет або MacBook) прямо на місці. І отримати знижку при покупці нового товару на суму, отриману в результаті оцінки вартості старого гаджету. Найважливішими критеріями оцінки, що впливають на ціну, є:

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

• технічний стан і зовнішній вигляд гаджету

• комплектація і наявність фірмової коробки

• технічні характеристики і програмна частина

• термін експлуатації пристрою

Чим краще виглядають всі ці параметри - тим більшою буде знижка на новий пристрій. У Цитрусі вона може досягати 90%. При цьому для обміну приймаються навіть пристрої, що мають механічні пошкодження, які не підлягають гарантійному ремонту.

Орієнтовну вартість пристрою для обміну можна дізнатися заздалегідь на спеціальній сторінці https://www.citrus.ua/obmen/. Тут потрібно обрати гаджет, який плануєте придбати, вказати модель пристрою для обміну і обрати в запропонованій анкеті пункти, що характеризують технічний стан гаджету. На практиці можна отримати ціну нітрохи не нижче, ніж при продажу на інтернет-майданчиках. При цьому економиться як час, так і нерви в результаті спілкування з недобросовісними покупцями, від яких ніхто не застрахований в інтернеті.

Що відбувається зі старою технікою для обміну

Залежно від гаджету і його стану, він вирушає спочатку в сервісний центр, а потім або ремонтується і надходить у продаж в магазин БУлавка, що продає вживану техніку (обмінні гаджети ніколи не продаються як нові). Або розбираються на деталі, які використовуються в сервісом центрі для ремонту. Таким чином навіть техніка, що має механічні пошкодження, збирається з декількох пристроїв, отримує нове життя і знаходить своїх вдячних покупців. А старі непотрібні пристрої не припадають пилом без діла вдома на полицях, дозволяючи економити гроші при покупці новинок.

Не заношуй гаджети до дірок! Оновлюйся з Цитрус Обмін і отримуй до 90% знижки при покупці! Тисячі людей вже оцінили переваги програми trade-in. Це дійсно просто, швидко і комфортно, якщо мова йде про Цитрус. Принось старі пристрої в Цитрус і переконайся в тому, що це сучасний і зручний варіант покупки новинок!