Нагадаємо, що в смартфоні Samsung Galaxy Fold через кілька днів після використання почав ламатися екран.

Експерти вирішили розібрати пристрій, щоб подивитися, що ж знаходиться усередині одного з перших гнучких девайсів на ринку. Всередині встановлено великий шарнір, який з'єднує дві частини смартфона, величезна теплова трубка, камери, купа шлейфів і т. д. А ще дві батареї — по одній для кожної половини. Один з них більше іншого, але вага акумуляторів спеціально розрахований для того, щоб зробити масу половинок смартфона однаковою — так гаджетом буде зручніше користуватися. Однак, навіть ці всі пристосування не допомогли смартфони протриматися без поломок і пару днів, про що не раз вже повідомляли журналісти.

Більше, на жаль, ніякої інформації немає, але ми впевнені, що скоро до Galaxy Fold доберуться фахівці iFixit, які детально вивчать його “начинку”, а заодно і оцінять ремонтопридатність. Втім, чудес від цього девайса не варто очікувати. Поки що це просто невдалий смартфон від компанії, який швидше експериментальний.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.