Президент компанії Tesla Ілон Маск вперше заговорив про можливість випуску пікапа ще в 2017 році. Він заявляв, що новинка зможе проїхати від 600 до 750 км без додаткової підзарядки, а в оснащенні пікапа будуть два електричних двигуна.

Користувачі вже очікують вихід пікапа, який покажуть в 2019 році. Тому у майбутньої новинки Tesla Truck, швидше за все, буде система повного приводу. Також Ілон Маск зазначав, що у пікапа з'явиться підвіска, яка буде регулюватися в залежності від навантаження на автомобіль. Судячи з усього, Маск хоче випустити не просто пікап з електродвигуном, а повноцінний вантажівка, який здатний перевозити величезні і важкі вантажі.

Дивлячись на рендерное зображення Tesla Truck , можна сказати, що дизайнери X-Tomi Design взяли за основу кросовер Model Y. Новинка отримала схожий контур кузова і елементів зовнішнього дизайну. Однак, є підозри, що Маск покаже більш агресивну версію пікапа, яка буде “грати м'язами”. Раніше Маск заявив, що пікапи від Dodge годяться тільки для перевезення іграшок, в той час як пікап Tesla зможе здивувати світ потужністю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.