Переможцем у номінації “Автомобіль 2019 року” на виставці Нью-йоркського міжнародного автосалону став п'ятимісний електрокар Jaguar I-Pace. На презентації досягнень найбільших автовиробників йому також присудили премії в рубриці “Сама екологічна машина 2019 року” та нагороди за найкращий дизайн.

Раптово, кращим автомобілем став не Tesla, який існує вже на ринку протягом декількох років. Зазначимо, що Jaguar теж має купу крутих функцій, а також потужний двигун, який здатний видавати всю потужність з моменту старту.

Перемога відразу у трьох номінаціях стала першою за останні 15 років. Рішення приймали 86 журналістів з 20 країн.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При повному заряді акумулятора ця модель здатна подолати 234 милі (понад 370 км). Це порівняно мало, навіть за сьогоднішніми мірками. Її оснастили двома електромоторами по 394 л/с, а до 60 миль в годину (понад 95 км/год) вона здатна розігнатися за 4,5 секунди. Так, Telsa практично вдвічі швидше, але автомобілі Маска набагато менше за габаритами.

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.