На цілому ряді продуктів на Amazon UK були виявлені тисячі різноманітних підозрілих відгуків та оглядів, виставляють найвищі рейтинги, тим самим просуваючи різні пристрої від відносно невідомих виробників на “вершину” результатів пошуку.

Як виявилося, в деяких невідомих виробників навушників з'явилися тисячі позитивних відгуків, і це допомогло продавцям висунути свій товар на перше місце при пошуку досередини магазину.

Зазначимо, що у деяких виробників навушників, які пробилися на перше місце в пошуку, немає навіть свого сайту. На диво, Amazon не врахувала такий результат подій.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Amazon досі намагається якимось чином раз і назавжди вирішити проблему підроблених відгуків. Однак, поки найбільша корпорація не вирішить це питання, вона втратить мільйони доларів за звичайною неправильної системи пошуку товарів.

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.