Власник бракованого смартфона Google Pixel 3 через помилку в системі повернень платежів Google Store став володарем відразу дев'яти смартфонів цієї марки, загальною вартістю 9596 доларів. Про свій незвичайний випадок користувач поділився на Reddit.

В 2018 році автор історії під псевдонімом "u/Cheetohz" придбав Google Store білий Pixel 3 (дана опція доступна тільки в США), але незабаром апарат вийшов з ладу. Користуючись послугою повернення коштів, чоловік відправив смартфон в Google, в надії отримати відшкодування вартості пристрою, і слідом замовив новий мобільний апарат.

Через кілька днів Google відшкодувала 80-доларовий податок за покупку першого Pixel 3, але гроші за сам смартфон вартістю 900 доларів клієнтові не прийшли. Розуміючи, що в системі сталася прикра помилка, чоловік не зневірився і замовив новий рожевий Pixel 3 окремою транзакцією. З якоїсь безглуздої випадковості вантажовідправник Google вирішив, що замовлення було на не на один, а на десять рожевих Google Pixel 3, що, власне, і зробив – доставив покупцеві смартфонів на суму більше 9000 доларів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В історії на Reddit зазначається, що юридично Google не може зобов'язати користувача повертати неоплачені пристрої, проте сам клієнт виявився совісним, і планує повернути зайві дев'ять мобільних апаратів. Він зв'язався з представниками компанії для вирішення спірної ситуації, однак ті не відповідають йому вже протягом декількох днів. Якщо відповіді так і не надійде, автор історії планує продати 9 апаратів, щоб "повернути гроші, які так і не відправила Google".

Нагадаємо, на складі площею майже один квадратний кілометр в Остіні, штат Техас, Apple переробляє деталі “мертвих” iPhone. Варто тільки уявити, скільки iPhone потрапляють на кладовищі смартфонів. Всередині цього складу трудиться робот на ім'я Дейзі, який вміє розбирати 15 різних моделей iPhone зі швидкістю до 200 одиниць на годину.

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів.