Відсутність NFC модуля, який зараз активно використовується для безконтактної оплати, є серйозним недоліком для бюджетних смартфонів Xiaomi. Багато хто навіть відмовляються їх купувати саме з-за цього недоліку. Але незабаром все може змінитися. Китайський виробник почув своїх покупців і пообіцяв додати NFC Redmi 855. Це означає, що бюджетні смартфони можуть отримати підтримку цієї системи. Правда, застарілі моделі все ж буду позбавлені цього переваги.

В даний час інформації про смартфонах Redmi 855 вкрай мало. Директор по продукції компанії Xiaomi, Ван Тен Вейбо заявив, що новинка буде працювати на топовій платформі Snapdragon 855, мати стандартний 3,5-мм роз'єм для навушників і NFC. Також ходять чутки про потрійний камері і сканері в дисплеї. Нагадаємо, що девайс покажуть вже в травні цього року, так що чутки можуть підтвердитися.

Шляхом впровадження NFC в свої смартфони компанія Xiaomi прагне зробити фірмові гаджети більш популярними по всьому світу. До того ж, система безконтактної оплати користується величезною популярністю навіть на території України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Apple розповіла, що роблять зі старими моделями iPhone, які відслужили своїх власників. Компанія повідомляє, що займається розбиранням робот, який здатний розібрати 200 смартфонів за годину. Після цього, металеві компоненти йдуть на переплавку для корпусів для MacBook, а акумулятори переробляються. Повідомляється, що робот на ім'я Дейзі розбирає близько 1.5 мільйонів айфонів в рік.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony раніше вже розповідала про нової консолі Sony PlayStation 5, яка здивує користувачів небувалими характеристиками, з якими не зрівнятися навіть ПК. Проте, компанія Microsoft повідомила, що Xbox нового покоління виявиться могутніше за свого конкурента. Обидві приставки з'являться на прилавках вже в 2020 році, так що незабаром ми дізнаємося, хто виявився правий.

Знай.uа писав, що в мережі показали живої Meizu 16s в дії. Судячи з відео, смартфон здатний працювати максимально швидко, без жодних глюків. І хоча девайс не отримав топову начинку, ціна приємно порадує - близько 500 доларів.