Електромобіль Tesla Model S вибухнув на одній з парковок в Шанхаї. В результаті інциденту крім Tesla серйозні пошкодження отримали, як мінімум, ще два автомобіля. Втім, пошкодження інших автомобілів сталося із-за специфіки акумуляторів автомобілів Tesla. Вони мають властивість моментально займатися, випускаючи їдкий дим, який дуже небезпечний для організму людини.

В компанії приступили до розслідування події, після того, як з'явилося відео з камер спостереження на автомобільній стоянці, на якому видно вибух електромобіля.

Все сталося буквально за 10 секунд. Після цього на 2 поруч стоять автомобілі вогонь різко перекинулася.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На короткому відео також видно і наслідки пожежі – Tesla вигоріла повністю, а машини, які стояли по боках, знищені вогнем наполовину.

Tesla підкреслили, що даний інцидент кардинально відрізняється від усіх попередніх. В даному випадку електромобіль бренду стояв на місці і нікуди не рухався. Однак, Tesla займеться розслідуванням, щоб з'ясувати, що ж стало причиною пожежі.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.