23 квітня 2019 року, Китаї відбудеться презентація флагмана Meizu 16s. Зараз у мережі з'явився прес-рендер пристрою з офіційним цінником. Повідомляється, що сьогодні девайс вже покажуть світу.

Згідно зображенню, новинка буде продаватися з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої. Що стосується ціни, за девайс доведеться заплатити всього лише 500 доларів. Це не така вже й велика ціна, враховуючи, скільки коштують iPhone і інші девайси від топових виробників. Для порівняння, його головний конкурент - Xiaomi Mi 9 стоїть у нас від 520 доларів США.

Згідно з витоками, Meizu 16s працюватиме на процесорі Snapdragon 855, який на сьогоднішній день вважається топовим. Смартфон оснастять 6.2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з подэкранным сканером і роздільною здатністю Full HD+ (2232×1080p). Йому також приписують подвійну основну камеру на 48 Мп + 20 Мп з 3-кратним оптичним зумом, акумулятор на 3600 маг з швидкою зарядкою і, найголовніше, NFC-модуль для безконтактних платежів Google Pay. Так, смартфон точно сподобається користувачам, так як він отримав практично топові характеристики, а ось ціна досить низькою, щоб завоювати багатомільйонну аудиторію. Не виключено, що першу партію девайса розкуплять вже в перші хвилини після старту.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.