Компанія Huawei створила “вбивцю” платформи від Google. Втім, про це ми писали вже раніше. Повідомляється, що розробка нової ОС під назвою Kirin OS велася ще з 2012 року, і компанія вже готова встановити її на смартфони. Однак, у найближчі місяці це не відбудеться. У будь-якому випадку, компанія вже готова відмовитися від продукту від Google, Android адже вже застарів за всіма показниками.

При її створенні, а воно велося майже 7 років, розробники врахували всі недоліки Android, повністю від них позбувшись. За рахунок цього всіх користувачів, наприклад, чекає система швидкого оновлення. Крім цього, компанія планує дозволити безкоштовно використовувати свою ОС конкурентам, щоб скласти конкуренцію Android, який працює на даний момент не так вже і добре.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.