Apple продовжує тестувати оновлення фірмових операційних систем і новий сервіс Apple TV Channels, чий реліз заплановано на весну 2019 року. Сьогодні, витримавши покладені два тижні з моменту виходу друге бета-версій iOS 12.3 та tvOS 12.3, компанія випустила треті. Обидва апдейта вже доступні власникам сумісних пристроїв з обліковими записами розробників. Втім, користувачі вже зараз можуть оновити свої пристрої. Правда, кардинальних змін все-таки не буде.

Головним нововведенням iOS 12.3 та tvOS 12.3 є оновлене додаток Apple TV. Тепер воно має не тільки видозмінений інтерфейс, але і відкриває доступ до сервісу агрегації Apple TV Channels. Втім, краще б компанія зайнялася поліпшенням захисту ОС, так як деякі програми, які користувачі завантажують з мережі, можуть завдати шкоди, і вкрасти особисті дані з телефонів. Проте, компанія продовжує робити наголос на створення мультимедійного контенту, який в теорії може принести величезний прибуток корпорації.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.