Вже з 22 квітня в Україні починаються продажі лімітованої версії флагмана Samsung Galaxy S10+ - Galaxy S10+ Ceramic. Модифікація флагмана є лімітованою, і придбати її вийде за величезну суму.

На відміну від звичайних “плюсів”, у преміум-версії керамічний корпус. За словами виробника, цей матеріал відрізняється своєю стійкістю і захистом від подряпин, а додатковий захист забезпечує внутрішній шар плівки. Буде це покриття працювати краще - покаже час.

Крім того, у лімітованої версії Galaxy S10+ рекордний обсяг пам'яті, 12 ГБ оперативної і 1 ТБ вбудованої. На сьогоднішній день це максимальні характеристики смартфона, які вдалося впровадити в мобільний пристрій.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

За все хороше треба платити, тому рекомендована роздрібна ціна в Україні - 51 999 гривень. На вибір є тільки дві класичні кольори: чорна та біла. Втім, для смартфона за таку ціну такі кольори відмінно підійдуть.

Ті, хто купить Galaxy S10+ Ceramic в період з 22 квітня по 14 травня, отримають подарунок - бездротові навушники Galaxy Buds, які хоча і не краще AirPods від Apple, але основні функції все ж таки виконують.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.