Розробники Borderlands 3 послідували тренду, промінявши Steam на Epic Games Store. Творець гри Рэнди Питчфорд не приховував теплих почуттів до творіння компанії, і не соромився критикувати магазин Valve. Втім, далеко не всі налаштовані позитивно. Новий інтернет-магазин відеоігор ще користується величезною популярністю, тому що Steam може знищити головного конкурента.

Питчфорд зазначив, що Epic Games Store не вистачає базових функцій, якими може похвалитися Steam, але майбутні оновлення це виправлять. Так, більшість важливих фіч з'являться в магазині у вересні з приходом Borderlands 3. Зазначимо, що вихід цієї гри очікують мільйони користувачів, і це величезний плюс для бібліотеки Epic Games Store.

Питчфорд також вважає, що Epic Games - “єдиний хлопець, який може зруйнувати монополію Steam і все виправити”. Будемо сподіватися, що цей сервіс не стане занадто жадібним, як це було зі Steam.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.