На організованому компанією Tesla заході під назвою Autonomy Day, Ілон Маск заявив, що обіцяний їм півроку тому комп'ютер для автопілота вже встановлюється в нові електромобілі Model 3, X і S. Він називається Full Self-Computer Driving (або FSD Computer).

Це чудова новина, так як ці самі компоненти для авто, які служать мозком всієї системи Tesla, виробляється саме на заводі компанії.

Крім цього, новий комп'ютер має більше потужності, що в теорії, поліпшить роботу самого автомобіля. Він може одночасно обробляти дані з 8 камер, 12 ультразвукових сенсорів, радара і володіє запасом продуктивності для інших процесів, які можуть знадобитися в майбутньому. Повідомляється, що система буде навчатися на основі алгоритмів нейронних мереж.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Буде система працювати справно - покаже час. У будь-якому випадку, компанії необхідно попрацювати над автопілотом, так як місяць тому автомобіль вдалося збити з курсу за допомогою наклеєною дорожньою розміткою на дорозі. У теорії, це може призвести до ДТП.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.