Lenovo представить 23 квітня флагманський смартфон Z6 Pro. Фото і відео з демонстрацією дебютанта з'явилися лише днями, а ось більшість характеристик дбайливо охоронялися. Свіжа витік розповість більше про параметри топової версії флагмана. Втім, ніхто і не сумнівався, що девайс отримає топові характеристики.

Про дизайн нам відомо, що екран отримає краплю-виріз під фронтальну 32-мегапіксельну камеру. Камера здатна робити досить якісні знімки. Діагональ дисплея складе 6,39 дюймів і живити смартфон стане акумуляторна батарея ємністю 4000 маг. Акумулятор цілком собі об'ємний, і для потужного процесора енергії вистачить на цілий день без підзарядки. Базуватися вона буде на однокристальних системі Snapdragon 855 12 Гб оперативної пам'яті, а постійної запропонують 512 Гб. Досить потужні характеристики, які дозволять смартфону зрівнятися по продуктивності навіть з топової модифікацією Samsung Galaxy S10 +, ціна якого на території України починається від 31 тисячі гривень. Про ціну цього смартфона поки говорити рано.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.