Для тих, хто успадковує Стіва Джобса не тільки в прогресивності, але і в любові до аксетичному зовнішнім виглядом, дизайнери повідомили чудову новину.

Компанія New Balance оголосила, що оновлена модель знаменитих кросівок 990v5 з'явиться у продажу по всьому світу вже в травні. Вперше 990-ая модель вийшла в 1982 році.

Саме ця лінійка (включаючи 991, 992 і 993) була основною в гардеробі Стіва Джобса, який на кожну презентацію нової продукції Apple з'являвся саме в цих кросівках.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Повідомляється, що статут від класичний туфель, засновник Apple вибрав саме ці кросівки і навіть взяв участь у створенні 900-ї моделі. Власнику компанії Джима Дейвису Джобс нібито відправив концепти майбутніх сникеров, які в підсумку стали основою їх дизайну.

Кросівки, які так припали до душі Стіву Джобсу, вже є у продажу на американських сайтах за ціною $175. Новинка буде доступна в трьох колірних рішеннях: сірий, темно-синьому і чорному. Для всіх фанатів цієї взуття це чудова новина, так як кожен зможе відчути, з яким комфортом Стів Джобс творив справжню революцію на ринку електроніки.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.