напередодні запуску фінальної версії Windows 10 May 2019 Update (1903) компанія Microsoft оновила інформацію про системні вимоги настільної редакції операційної системи. Змінилися вони незначно і трохи підросли. На диво, операційна система тепер вимагає більшої обчислювальної потужності. Це означає, що на старих комп'ютерах після оновлення ОС буде працювати набагато повільніше.

найзначнішою зміною в переліку мінімальних апаратних вимог Windows 10 стало збільшення допустимої місткості накопичувача пристрою. Якщо раніше мінімальний об'єм диску для 32-бітної версії ОС становив 16 ГБ, а для 64-бітної — 20 ГБ, то тепер в обох випадках можливе використання накопичувача місткістю не менше 32 ГБ. Втім, всі сучасні комп'ютери мають набагато більше пам'яті, так що користувачам не варто переживати про роботу ОС.

Користувачі не оцінили таких змін, адже не виключено, що в наступному оновленні, популярна ОС зажадає більш потужного комп'ютера.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.