Samsung в минулому році запустила програму Linux on DeX для Galaxy Note 9 і Galaxy Tab S4. Зараз її почали підтримувати ще більше пристроїв виробника. По суті, це програма, яка дозволяє використовувати обчислювальну потужність смартфона, і використовувати його в парі з монітором і клавіатурою як повноцінний ПК.

Компанія випустила нову бета-версію, до якої додали підтримку планшета Galaxy Tab S5e і смартфонів Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e і Galaxy S10 5G. Крім цього, розробники XDA-Developers знайшли в коді згадка Galaxy Note 8 і Galaxy Tab S5. Їх повинні додати в цей список з наступними оновленнями. Чи буде ця система працювати плавно на застарілих смартфонах - покаже час.

Нагадаємо, Linux on DeX - це програма, яка дозволяє запускати настільну операційну систему на мобільних пристроях з ОС Android. Відзначимо, що далеко не всі програми можуть відкриватися, але їх кількість дуже величезна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.