Xiaomi готує чергову новинку для ринку смартфонів. Новий девайс отримає просто величезний 7-дюймовий дисплей формату Full HD+ з роздільною здатністю 2340×1080 пікселів, фронтальну камеру з 20-мегапіксельним датчиком, який розташується в невеликому отворі в екрані. Відзначається, що девайс відмовиться від рамок, а його екран буде займати практично 100% лицьовій панелі.

Основна камера буде мати подвійний блок з датчиками на 32 мільйони і 12 мільйонів пікселів. Варто відзначити, що компанія вже давно робить упор на камери смартфонів, так що за якість фото переживати точно не варто.

У новинки буде восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 712. Так, він не топовий, але потужності точно вистачить для використання всіх додатків. Оперативна пам'ять в смартфоні буде коливатися від чотирьох до шести гб в залежності від моделі. У смартфона буде акумуляторна батарея на 4500 мА в годину. Орієнтовна ціна складе 250 доларів. Про дату виходу говорити рано.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.