Журналісти продовжують копатися в темній стороні ігрової індустрії, знову згадавши про переробках. Цього разу черга дійшла і до Fortnite, яка вважається однією з найпопулярніших ігор на сьогоднішній день.

За словами анонімних розробників, команді регулярно доводиться працювати від 70 до 100 годин в тиждень, щоб вчасно встигнути випустити оновлення. До того ж розробникам наказують кидати всі свої справи, якщо в грі знайшли баг або дисбаланс в зброї, і випускати патч “негайно”. Зазначимо, що такі умови роботи просто нелюдські, але така ціна за популярної гри. І хоча для геймерів це непомітно, деякі із співробітників переробляли свою робочу норму в кілька разів.

Джерело розповіло, що на старті Fortnite у команди був місяць на підготовку оновлення, але з ростом популярності Epic Games підвищувала вимоги. Тепер же розробникам дають дні на підготовку, адже “маркетинговий відділ дав обіцянку”. Якщо ж співробітник відмовлявся працювати понаднормово, зриваючи дедлайн, то його звільняли. Однак, керівники компанії говорять про протилежне, повідомляючи, що ніяких переробок і не було.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.