Компанія Oppo провела глобальну презентацію смартфонів Reno, цікавих наявністю незвичайної висувний камерою і моделі з 10-кратним зумом. Близько двох тижнів тому ці апарати були представлені в Китаї, тепер же цей девайс з'явиться і на території України.

Характерна особливість не змінилася, у світі буде продаватися “звичайний” Oppo Reno і його модифікація під назвою Reno 10x zoom, оснащена телескопічним об'єктивом з можливістю 10-кратного наближення. Головною особливістю покращеної моделі стане можливість наближення знімка, а здійснюватися це буде без втрати якості.

оснастили Смартфон топовим на сьогоднішній день процесором Snapdragon 855, що працюють в компанії з 8 ГБ оперативної пам'яті і накопичувачем на 256 ГБ. Про ціну поки говорити рано, але про неї вже дізнаємося зовсім скоро, коли першу партію завезуть на територію України.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.