Квітневе оновлення повинно було принести масу нововведень для Windows 10, але його Microsoft перенесла на травень 2019 року з-за ряду серйозних помилок. Днями Microsoft випустила попередження, що готується травневий великий апдейт буде володіти серйозним обмеженням, яке не встановиться, якщо до комп'ютера або ноутбука буде підключена флешка або карта пам'яті формату microSD. Втім, деякі користувачі точно забудуть про це, і ось після цього почнуться масові проблеми.

Проблема пов'язана з конфігурацією букви диска на підключеному носії, яка може змінюватися під час установки оновлення і перешкоджати правильне завантаження необхідного програмного забезпечення після оновлення. Таким чином, компанія хоче убезпечити користувачів від критичних помилок, і заборонила вставляти зовнішні накопичувачі, щоб уникнути масових проблем. Судячи з усього, репутація компанії вже сильно погіршилася, і в цей раз корпорація хоче запустити оновлення без будь-яких проблем для користувачів.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.