Сьогодні презентували новий флагман, який прийшов на зміну торішньому Lenovo Z5 і Z5 Pro. Смартфон Lenovo Z6 Pro має декілька цікавих особливостей, які зробили цей смартфон дійсно унікальним.

Ця модель отримала Full HD Super AMOLED-екран діагоналлю 6,39 дюйма з роздільною здатністю 1080×2340 пікселів і співвідношенням сторін 19,5:9. Новинка відрізняється ультратонким рамками, що дозволило практично повністю закрити лицьову сторону смартфона дисплеєм.

Lenovo Z6 Pro працює на чіпсеті Snapdragon 855 з графічним процесором Adreno 640. Пристрій представлений в чотирьох варіантах об'єму пам'яті: з 6/128 ГБ, 8/128 ГБ, 8/256 ГБ і 12/512 ГБ. Такими характеристиками може похвалитися лише Galaxy S10+, ціна якого перевищила 40 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одна з важливих фішок нового смартфона криється в його системі охолодження. За допомогою цієї системи, девайс не буде нагріватися навіть при запуску продуктивних ігор, що збільшить комфорт при використанні апарату.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.