Кібербезпека є найбільш важливим питанням, так як кіберзагрози і атаки розростаються.

Зловмисники використовують більш складні методи для націлювання на системи.

Люди, малий бізнес або велика організація, піддаються їх впливу. Однак, то, що ви нічого не знаєте про кібербезпеки не робить вас захищеним від хакерів. Навіть при відкритті підозрілого і неперевіреного сайту, хакери можуть зламати ваш пристрій, і отримати доступ до особистої інформації. Все це робить вас уразливими перед зловмисниками.

Таким чином, всі ці фірми, будь то ІТ або не ІТ-компанії, усвідомили важливість кібербезпеки і зосередилися на вжиття всіх можливих заходів для боротьби з кіберзагрозами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Оскільки нам подобається все підключати до Інтернету, це також збільшує ймовірність недоліків, порушень і недоліків. Для початку, варто відразу ж змінити паролі на більш підходящі. Набір цифр - це минуле століття. Потрібно відразу врахувати, що для кожного сервісу потрібно мати власний пароль, який буде відрізнятися від інших.

Після зміни пароля, потрібно запам'ятати одне просте правило - не відвідувати підозрілі сайти, і не відкривати листи, які викликають у вас підозру. Деякі хакери примудряються підробляти листи, копіюючи розсилку від нібито компаній. Після відкриття цього листа, вірус може виявитися у вашому пристрої, і робити різні маніпуляції непомітно.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.