Телефон Nokia 8110 виділяється не тільки своїм дизайном, але і тим, що працює під управлінням операційної системи KaiOS. Це один з небагатьох мобільних телефонів, що продаються за межами Індії, який може запропонувати дану ОС. Втім, популярним він так і не став, так як зрівнятися зі смартфоном він точно не зможе. Однак, для цінителів простих смартфонів, які мають незвичайний дизайн точно сподобається.

сьогодні у власників даного телефону за межами Індії з'явилася можливість використовувати WhatsApp і Facebook. Раніше ці програми на даному пристрої були доступні тільки в Індії, тепер же HMD випустила оновлення, що дозволяє використовувати дане ПЗ у всьому світі. Тепер власники телефону можуть спілкуватися у великих соціальних мережах і месенджерах, що в теорії зробить його ще популярнішим.

Оновлення v.15.00.17.03 вимагає 38 МБ вільного місця на накопичувачі. Також уточнимо, що мова йде про версії Nokia 8110 4G.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.