Стабільність – це те, за що ми любимо техніку Apple. Купуючи пристрій з логотипом надкушеного яблука, ми можемо бути впевнені в тому, що воно не зависне ні з того ні з сього, продовживши працювати в будь-яких умовах. Однак, деякі користувачі все ж розчарувалися в техніці Apple, так як у них вийшов з ладу магазин App Store, заборонивши їм завантажувати додатки.

Однак, варто відразу сказати, що проблема торкнулася тільки окремих користувачів, і якщо у вас її немає, то не варто очікувати її появи.

За словами тих же, кому не пощастило зіткнутися зі збоєм в роботі App Store, все починається зі спроби завантажити на iPhone або iPad новий додаток. Після цього встановити додаток не вийде. Швидше за все, яблучна корпорація випустить апдейт, в якому буде виправлена ця глобальна проблема.

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.