Нова складна модель смартфона Huawei Mate X, яку багато користувачів чекають з великим нетерпінням, продовжує проходити технічні перевірки та випробування на міцність, простоту використання і дизайн. Повідомляється, що компанія знову перенесла реліз гнучкого девайса, так як боїться, що історія з Galaxy Fold може знову повториться.

Не секрет, що гнучкі девайси від Samsung почали виходити з ладу буквально за кілька днів після початку використання. Samsung в свою чергу відкликала ці пристрої, і планує з'ясувати, що стало причиною цієї поломки. Більш того, продажі цього девайса поки що відклали, щоб їх удосконалити.

Таким чином, модель Huawei Mate X продовжує доопрацьовуватися і має більше шансів стати більш надійною і багатофункціональною в порівнянні з моделлю Samsung Galaxy Fold. Нагадаємо, що за гнучкий смартфон від Huawei доведеться заплатити аж 2500 доларів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.