Компанія Apple оголосила про запуск добровільної програми відкликання та обміну штепсельних вилок адаптерів живлення і комплекту адаптерів Apple World Travel Adapter Kit. Враховуючи, що Apple досить рідко балує користувачів безкоштовними подарунками, причина заміни розетки повинна бути вагомою.

Користувачі можуть обміняти свої пошкоджені штепсельні вилки адаптерів живлення на нові. Проблемні штепселі використовуються переважно у Гонконгу, Сінгапурі та Великобританії, так що жителів України такі проблеми точно не зачіпають.

Apple пояснила: “У дуже рідких випадках трьохконтактні адаптери штепсельної вилки Apple можуть зламатися і створити ризик ураження електричним струмом при дотику”. Досить вагома причина, враховуючи, що такий пристрій може зробити використання ноутбука небезпечним.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ці адаптери настінних блоків живлення поставлялися з пристроями Mac і iOS в період з 2003 по 2010 роки, вони також входили в комплект адаптерів Apple World Travel Adapter Kit. Apple відомо про шість випадків удару по всьому світу, і вирішила не випробовувати долю.

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.